Mijn naam is Suzanne Boonzaaijer, huidspecialist, schoonheidsspecialist, visagist en vooral trotse eigenaresse van BOOST Schoonheidssalon in Leerdam.

 

Na mijn afstuderen als schoonheidsspecialist aan het IMKO college in Amersfoort heb ik gewerkt in een gespecialiseerde salon, bij een luxe parfumerie met schoonheidssalon en op het hoofdkantoor van een groot cosmetica bedrijf. Gedurende die jaren heb ik vele trainingen van verschillende merken gevolgd. Uiteindelijk heb ik met heel veel plezier zelf training gegeven aan schoonheidsspecialisten en demonstraties verzorgd voor bloggers en journalisten.

 

Als visagist heb ik een make-up academie gevolgd en regelmatig de make-up verzorgd voor bruiden en modellen tijdens fotoshoots. Daarnaast word ik regelmatig ingezet door aansprekende merken op events.

 

Daarnaast heb ik mij ontwikkeld als huidspecialist, om zoveel mogelijk kennis op te doen van de huid. Op de opleiding ‘Huidtherapie Op Natuurlijke Basis’ en de cursus ‘Dermatologie van U-Consultancy’ heb ik geleerd om huidproblemen op een natuurlijke wijze aan te pakken.

 

Iedereen is welkom bij BOOST Schoonheidssalon

Mijn naam is Samira en ik ben schoonheidsspecialiste en wenkbrauwstyliste bij BOOST.

 

Het mooie aan het vak vind ik om de klant tot rust te kunnen laten komen, resultaten te boeken bij de huidverbeterende behandelingen en vooral dat ze zich op hun gemak voelen.

 

Ik ben werkzaam op de dinsdag en de vrijdag.

 

Ik hoop jullie snel te zien in de salon.

 

 

Liefs, Samira

Graag wil ik me even voorstellen, mijn naam is Isabo.

 

Momenteel volg ik de opleiding tot allround schoonheidsspecialist en zit in mijn 3e jaar. Dit is een extra jaar om te specialiseren. Shiatsu, acné en bindweefsel zijn onder andere de specialisaties die aan bod komen.  Ik hoop bij BOOST alle kneepjes van het vak te leren en specifiek in huidverbetering en massage’s.

 

Op de donderdag loop ik stage bij BOOST.

 

Hopelijk tot snel in de salon.

 

Liefs, Isabo